Telefon: +90 232 260 1001 Email: fef [at]idu.edu.tr

Yükseköğretim Kurulu Fen-Edebiyat Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı .

Yükseköğretim Kurulu Fen-Edebiyat Fakülteleri Dekanlar Konseyi toplantısı 22.04.2020 Çarşamba günü YÖK Başkanı Sayın Prof. Dr. Yekta Saraç’ın açılış konuşması ile başlayıp, YÖK Başkan Vekili Sayın Prof. Dr. Rahmi Er’in yönetiminde e-toplantı yöntemiyle gerçekleştirildi. Toplantıda pandemi sürecinde üniversitelerin izlediği politikalar, Fen-Edebiyat fakültelerinin online eğitim süreci, sınavların hangi yöntemlerle yürütülebileceği konuları görüşüldü. Fen-Edebiyat Fakülteleri Konseyine İzmir Demokrasi Üniversitesi’ni temsilen Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erim Konakçı katılmış olup, 23 Mart tarihinden itibaren Üniversitemizdeki diğer fakültelerle birlikte Fen-Edebiyat Fakültesinin online eğitime geçiş yaptığı, derslerin haftalık programa bağlı olarak canlı yürütüldüğü, derslere tüm bölümlerde yüksek bir öğrenci katılımının olduğu ve sınavların covid 19 pandemisinin durumuna bağlı olarak Ağustos ve Eylül aylarında yapılmasının planlandığı konularında YÖK Başkan Vekilimiz ve diğer 116 Üniversitenin Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Hocalarına bilgi aktarımında bulunmuştur.