Telefon: +90 232 260 1001 Email: fef [at]idu.edu.tr

İzmir Demokrasi Üniversitesi Arkeoloji Bölümü ve İzmir Müzesi "Müzeler Haftası" Etkinliği.

Ülkemizde 1982 yılından bu yana kutlanan 18-24 Mayıs Müzeler Haftası kapsamında İzmir Müzesi ve İzmir Demokrasi Üniversitesi Arkeoloji Bölümü iş birliğiyle düzenlenen müze ziyareti ve konferansları etkinliği 20 Mayıs’ta gerçekleştirildi. İzmir Demokrasi Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımıyla, İzmir Müzesi Müdürü Hünkar Keser ve Müdür Yardımcısı Dr. Ayşe Fürüzan CAMAN rehberliğinde müze gezisi gerçekleştirildi. Gezinin ardından, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in açılışını yaptığı etkinlikte, Arkeoloji Bölümü öğretim üyelerinin sunumları gerçekleştirildi.